کارگاه آموزشی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش

برگزاری کارگاه استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش

دوشنبه 13 اسفند ماه کارگاه آموزشی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش، به همت مدیریت پژوهش و بین‌الملل و با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی و تدریس دکتر محمدرضا مظاهری برگزار شد.
در این کارگاه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان همراه بود، ابتدا دکتر مظاهری- عضو هیات علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت علوم پزشکی وارستگان، به معرفی مهم‌ترین ابزارها، مقایسه انواع آنها و نحوه استفاده از ابزارها در پژوهش  پرداخت.
ایشان در ادامه با اشاره به اینکه استفاده از هوش مصنوعی در پژوهش، تحولی عظیم در فضای پژوهشی ایجاد کرده، گفت این ابزارهای قدرتمند می‌توانند به پژوهشگران کمک کنند تا داده‌ها را سریع‌تر تحلیل کنند، الگوهای جدیدی را کشف کنند و در نهایت به نتایج دقیق‌تری دست پیدا کنند اما نحوه استفاده از این ابزار باید دقیق باشد تا بتواند به بهترین نتایج منتهی شود.
در پایان این کارگاه نیز دکتر مظاهری درباره نحوه انتخاب ژورنال برای ارسال مقالات توضیحاتی را به دانشجویان ارائه داد.کارگاه آموزشی استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!