برگزاری جلسه دوم کارگاه فن بیان و سخنوری
به همت واحد مدیریت منابع انسانی و برنامه ریزی، «جلسه دوم کارگاه فن بیان و سخنوری» در تاریخ دوشنبه 21 اسفند 1402 در میان اعضای هیات علمی، اساتید و کارکنان این مرکز، برگزار گردید.
در ابتدای این کارگاه، «استاد هادی میری»، روانشناس، گوینده و مدرّس دوره های فن بیان، با مروری بر مباحث جلسه قبل، دو فاکتور مهم برای یک مدرّس یا سخنران حرفه ای را مورد بحث قرار دادند. به زعم ایشان، اولین عامل تاثیرگذار در یک سخنرانی، «اطلاعات» است که هسته مرکزی یک ارائه را تشکیل می دهد و عامل دوم، «داستان گویی» می باشد.
استاد میری، تاکید داشتند که هدف از داستان گویی، بیان مثال ها، خاطرات، استفاده از طنز و … و مرتبط کردن آن ها با موضوع ارائه است که این اقدام، سبب تقویت هسته مرکزی سخنرانی خواهد شد. در ادامه؛ ایشان، «تکنیک های بیان» را مورد بحث قرار داده و با مشارکت کنندگان در جلسه، تمرین نمودند که از جمله مهم ترین آن ها می توان به «شفاف صحبت کردن» با استفاده از تمرین هایی همچون مشدّد خوانی متون، اشاره نمود. استاد میری، «استفاده آگاهانه از مکث و سکوت» را در آهنگین کردن صدای یک سخنران، موثر دانسته و انواع مکث شامل مکث استفهامی، مکث پرسشی و مکث نمایشی را توضیح دادند و این تکنیک را با مخاطبان در جلسه، تکرار و تمرین نمودند. شایان ذکر است که این نشست، با استقبال بسیار خوب اساتید و کارکنان مرکز، همراه گردید.