علوم پزشکی وارستگان میزبان اعضای کشوری هیئت بورد علوم و صنایع غذایی
چهارشنبه 31 خرداد 1402 علوم پزشکی وارستگان میزبان ضیافت شام دبیر و اعضا محترم هیئت ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته علوم و صنایع غذایی بود. در این مراسم ابتدا اقای دکتر وارسته، موسس و رئیس هیئت امنا وارستگان ضمن خوشامدگویی به مهمانان به اهداف و چشم انداز وارستگان اشاره کردند و مهارت آموزی و توانمندی دانشجویان صنایع غذایی وارستگان را به عنوان مهم ترین رویکرد آموزشی در این مرکز دانستند. در ادامه دکتر پزشکی مدیر گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) وارستگان نیز گزارشی از عملکرد این گروه در دو سال تاسیس این رشته ارائه دادند. در پایان مراسم نیز اعضای محترم بورد از آزمایشگاه ها، تجهیزات و فضای آموزشی بازدید کرده و وارستگان را یکی از بهترین دانشکده ها در راستای آموزش مهارت محور در صنایع غذایی دانستند.
همچنین پنجشنبه 1 تیرماه 1402 جلسه ارزشیابی و اعتبارسنجی گروه صنایع غذایی با حضور دکتر مسعود سامی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و خانم دکتر مهناز طبیبی آذر از علوم پزشکی تبریز، دکتر جهانگیر رئیس مرکز، دکتر کیفی معاون آموزشی و اعضای هیئت علمی گروه برگزار شد. در این جلسه سنجه های آموزشی مورد بررسی قرار گرفت و در پایان نیز جلسه ای با حضور دانشجویان و بیان دغدغه ها و چالش های گروه برگزار شد.