لیدا تیموری

چگونه مسیر شغلی و حرفه‌ای خود را خلق کنیم؟

دوشنبه 15 آبان به همت مدیریت پژوهش و فناوری و با همکای گروه فناوری اطلاعات سلامت کارگاه چگونه مسیر شغلی و حرفه‌ای خود را خلق کنیم؟ با حضور لیدا تیموری، راهبر باشگاه دانشجویی مدرسه داتین و دبیر فرهنگستان نوآوری نوجوانان برگزار گردید.

در این جلسه که با استقبال بالای دانشجویان همراه بود، خانم تیموری ۷ مهارت‌‌ کلیدی که برای موفقیت شغلی و ارزش‌آفرینی در دوران دانشجویی لازم است دانشجویان بیاموزند و به کار بگیرند را بیان کرده و گفت دنیا به سمت پیچیدگی، ناسازگاری و عدم قطعیت پیش می‌رود بنابراین در دنیای امروزی مهم‌ترین ویژگی یک فرد این است که آیا قابلیت یادگیری دارد یا نه؟ آیا می‌تواند مهارت‌های جدید را بیاموزد و در چالش‌ها و سختی‌ها رشد کند؟ زیرا این طرز فکر رشد است که موجب می‌شود افراد در سازمان‌ها و جایگاه‌های شغلی متفاوت تبدیل به فردی غیرقابل جایگزین شوند.

ایشان در ادامه با اشاره به  اهمیت شبکه سازی گفت حضور در همایش‌ها، کنفرانس‌ها و ایونت های مختلف به دانشجویان کمک میکند که با افراد متخصص حوزه خودشان متصل شده و به افرادی که در حالت معمول دسترسی به آنها مشکل است بتوانند ارتباط برقرار کنند.

لازم به ذکر است طبق اهداف مدیریت پژوهش و فناوری قرار است نشست‌های با موضوع کسب و کار، کارآفرینی و ارزش آفرینی با افراد موفق و سرشناس این حوزه برای دانشجویان برگزار گردد.

برای مشاهده گزارش تصویری این جلسه اینجا کلیک کنید.