بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از کارخانه آرد قدس رضوی
به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان رشته کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان با روند سیلو کردن غلات و فرایند تولید آرد، بازدید از کارخانه آرد قدس رضوی در تاریخ یکم آذر ماه 1402 برگزار شد.
در این بازدید دانشجویان با سیستم ذخیره و سیلو کردن گندم و همچنین آزمون های کنترل کیفی گندم و آرد آشنا شده و عملکرد تجهیزات و دستگاه های تولید آردکارخانه را از نزدیک مشاهده نمودند. در این بازدید کارشناسان برای دانشجویان از ابتدای انتقال گندم به کارخانه تا زمان بسته بندی آرد توضیحاتی را ارائه کردند.