آگاه سازی دانشآموزان درباره اهمیت تغذیه سالم
سهشنبه 17 مهرماه در راستای مسئولیت اجتماعی و همزمان با روز جهانی تخممرغ، گروه علوم تغذیه و علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان با حضور در مدارس به آموزش الگوی تغذیه سالم به دانشآموزان در مقاطع مختلف پرداختند.
در این برنامه که با حمایت شرکت سپهر ماکیان فرتاک در دبستان دخترانه یاس نبی و دبیرستان فاطمه الزهرا مشهد برگزار گردید، دانشجویان با حضور در کلاسای دانش آموزان در ردههای سنی مختلف درباره خواص تخم مرغ و اهمیت آن در سبد خانوار تغذیه توضیحاتی را به دانش آموزان ارائه دادند. همچنین دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) روشهای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ کهنه و فاسد را با آزمایش به دانش آموزان آموزش دادند. در این برنامه که مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت بروشورهای آموزشی درخصوص اهمیت روز جهانی تخم مرغ، خواص تخم مرغ و تاثیر آن در بینایی، تقویت حافظه، رشد قدی، تامین ویتامین و پروتین بدن و … در دسترس دانشآموزان قرار گرفت.