برگزاری اولین دوره تخصصی الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000_2018

برگزاری اولین دوره تخصصی الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000_2018

برگزاری اولین دوره تخصصی الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت غذا ISO 22000_2018 به منظور ارتقا دانش در زمینه جایگاه و اهمیت الزامات و مستندسازی استاندارد ISO 22000-2018 ، دفتر استاندارسازی علوم پزشکی وارستگان با همکاری گروه صنایع غذایی(کنترل کیفی و بهداشتی) اقدام به برگزاری “اولین دوره تخصصی الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت ایمنی و سلامت” در تاریخ پنجشنبه ۲ اسفند ماه ۱۴۰۳ با تدریس آقای مهندس مهذب، مشاور و سرممیز کنترل کیفیت کارخانجات غذایی نمود.

این دوره که به درخواست بالای متقاضیان برگزار شد دارای ۸ امتیاز بازآموزی از اداره استاندارد بود و از مخاطبین آن می توان به مدیران کنترل کیفی استاندارد،مسئولین فنی غذا و دارو، کارشناسان رسمی استاندارد،دانشجویان و علاقه مندان در حوزه صنایع غذایی اشاره کرد.

🔶انجمن علمی صنایع غذایی ( کنترل کیفی و بهداشتی) علوم پزشکی وارستگان🔶

@foodQc_varastegan

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!