نشست صمیمانه ریاست و معاونت فرهنگی دانشجویی با دبیران کانون‌ها و انجمن‌ها

سومین جلسه از سلسله جلسات ریاست دانشگاه و معاونت دانشجویی فرهنگی با دبیران کانون‌ها و انجمن‌ها چهارشنبه 17 خرداد ماه به منظور پیگیری و رسیدگی به درخواست‌های دانشجویان و بررسی اهداف و برنامه‌های آنان صورت گرفت.

اولین جلسه با حضور دبیران و شورای مرکزی کانون‌های روانشناسی، محیط زیست زمین، خیریه تبسم،شورای صنفی و همچنین انجمن علمی تغذیه، علوم آژمایشگاهی، کنترل کیفی و فناوری اطلاعات سلامت در اردیبهشت ماه برگزار گردید و دانشجویان به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص کانون‌ها پرداختند. از جمله درخواست های مطرح شده دانشجویان میتوان به برقراری همکاری با خیریه‌های فعال اشاره کرد تا دامنه فعالیت‌های کانون تبسم افزایش یابد.

در ادامه در جلسات جداگانه، دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون‌های فرهنگی از جمله  کانون‌ تئاتر آپاما، موسیقی دل کوک، هنرهای تجسمی، شعر و ادب انارستان، فیلم و کتاب همنشین، گویندگی و اجرای میکروفون، هلال احمر و همچنین کانون قرآن و عترت ماوا درخواست‌ها و برنامه‌های خود را با دکتر جهانگیر- ریاست مرکز و دکتر ذوالفقاری- معاونت دانشجویی فرهنگی و خانم ربیعی کارشناس فرهنگی به اشتراک گذاشتند.

در این جلسات دانشجویان ضمن تشکر از حمایت‌های معاونت دانشجویی و فرهنگی و پویایی این واحد درخواست‌هایی از جمله افزایش فضای اختصاص یافته به هر کانون طبق برنامه‌ها و اقدامات کانون‌ها و همچنین فراهم کردن فضا و اتاق برای کانون‌ها را مطرح کردند.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک کنید..