کسب آمار 30 درصدی پذیرش دانش آموختگان علوم پزشکی وارستگان در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402

کسب آمار 30 درصدی دانش آموختگان علوم پزشکی وارستگان در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1402

معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به تازگی گزارشی آماری از آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال 1402 منتشر کرده است. در این گزارش که به هدف مقایسه سطح کیفی دانش آموختگان هر رشته و هر دانشگاه تهیه شده است، وضعیت کلی آزمونهای کارشناسی ارشد سالهای 1397 الی 1402 و همچنین وضعیت پذیرفته شدگان سال 1402 به تفکیک دانشگاه پذیرفته شده، دانشگاه محل تحصیل مقطع قبلی، جنسیت، دروس آزمون و معدل به طور مفصل مورد بررسی قرار گرفته است.

در بخشی از این گزارش که به مقایسه عملکرد فارغ التحصیلان دانشگاههای مختلف پرداخته شده است، علوم پزشکی وارستگان با کسب 30درصد آمار قبولی نسبت به سایر دانشگاههای علوم پزشکی رتبه ای بسیار بالاتر کسب کرده است. در این مقایسه درصد پذیرفته شدگان فارغ التحصیل هر دانشگاه را از تقسیم تعداد پذیرفته شدگان فارغ التحصیل در دانشگاه به تعداد شرکت کننده فارغ التحصیل همان دانشگاه محاسبه و به ترتیب مرتب گردیده است. همانطور که در آمار مشاهده میکنید از بین 110 فارغ التحصیل علوم پزشکی وارستگان که در آزمون کارشناسی ارشد سال 1402 شرکت کرده‌اند، 33 نفر در مقطع ارشد پذیرفته شده‌اند.
در این رده بندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد 19 درصد، شهید بهشتی 25 درصد و علوم پزشکی تهران 26 درصد را کسب کرده اند.