FA - EN

دکتر پرنیان پزشکی
سمت عضو هیات علمی دکتر پرنیان پزشکی
ایمیل pezeshkip@ varastegan.ac.ir
شماره تماس 35091160 داخلی 322
مدرک تحصیلی دکترای تخصصی میکروبیولوژی مواد غذایی
رزومه مشاهده       صفحه شخصی    googlescolar LinkedIn ORCID research gate


اینجانب از سال 1392 در گروه آموزشی تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیئت علمی و در دو دوره 1393-94 و 96 تا 98 به عنوان مدیر گروه تغذیه مشغول به فعالیت بوده ام. تحصیلات خود را در رشته علوم و صنایع غذایی (از مقطع کارشناسی تا دکتری تخصصی) با گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد گذرانیده و به عنوان دانشجوی ممتاز آن دانشگاه در سال 95 فارغ التحصیل شده ام.

ازعلایق آموزشی و پژوهشی اینجانب می توان به میکروبیولوژی مواد غذایی، مسمومیت های مواد غذایی، شیمی و بیوشیمی مواد غذایی،کنترل کیفیت مواد غذاییف مواد غذایی فراسودمند و پروبیوتیک ها و نقش آن در سلامت اشاره کرد.

دروسی که در گروه تغذیه تدریس آن تا کنون بر عهده من بوده است عبارتند از: میکروبیولوژی عمومی – میکروبیولوژی مواد غذایی- شیمی و تجزیه مواد غذایی - اصول و روش های نگهداری مواد غذایی – اکولوژی غذا و تغذیه – بهداشت و مسمومیت های مواد غذایی – اثر فرایند بر ارزش غذا – کاراموزی در عرصه صنایع غذایی.

استفاده از دانش کسب شده در کلاس ها در حوزه علوم غذایی و کاربرد آن در علم تغذیه و یادگیری مفهومی و استنباطی دروس جز اصول کار من در کلاس ها بوده و همواره تاکید من در کاربرد عملی تئوری های آموزش داده شده در مهارت های شغلی آینده دانشجویانم است.

 

کارشناس مرکز رشد فناوری سلامت
نام و نام خانوادگی فرناز یاحسینی پور فرناز یاحسینی پور
مدرک تحصیلی کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی و رباتیکز
شماره تماس 051-35091160 داخلی 342
ایمیل yahosseynipourf@varastegan.ac.ir


بنده از بهمن ماه 1396 افتخار همکاری با مرکزآموزش عالی علوم پزشکی وارستگان را دارم . در ابتدا در اداره آموزش به عنوان کارشناس امور آموزشی گروه فناوری اطلاعات سلامت و از مهر ماه 97 در گروه فناوری اطلاعات سلامت به عنوان کارشناس گروه فناوری اطلاعات سلامت مشغول به کار هستم.

در مقطع کارشناسی در رشته مهندسی فناوری اطلاعات  و در رشته مهندسی کامپیوتر با گرایش هوش مصنوعی و رباتیک در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدم. با توجه به این که علاقه مند به انجام طرح پژوهشی در حوزه فناوری اطلاعات سلامت بودم پایان نامه مقطع ارشد خود را با موضوع "مقایسه تئوری خاکستری با الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات در مدلسازی سرطان پستان" ارائه نمودم.

از بهمن ماه 97 با حفظ سمت به عنوان کارشناس مرکز رشد فناوری سلامت نیز کارم را ادامه می دهم و امید است که با توجه به پیگیری های لازم زمینه حمایت از طرح های استارتاپی، کارآفرینی و نوآورانه دانشجویان و همچنین ایجاد بستر مناسب جهت تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی و حمایت از سرمایه های فکری و مادی دانشجویان را فراهم نماییم.

 

سردبیر ژورنال Reports of Biochemistry and Molecular Biology (RBMB)
نام و نام خانوادگی دکتر فاطمه واحدی  
مدرک تحصیلی دکتری تخصصی ایمونولوژی
شماره تماس 051-35091160 داخلی 103
ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

سردبیر مجله علمی پژوهشی تحقیقات تجربی سلامت (JEHR)
نام و نام خانوادگی دکتر منیره دهری دکتر منیره دهری
مدرک تحصیلی دکتری تخصصی تغذیه و رژیم درمانی
شماره تماس 051-35091160 داخلی 331
ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید


شروع بکار اینجانب بعنوان عضو هیات علمی گروه تغذیه در علوم پزشکی وارستگان از ابتدای سال 1397 بوده و از اسفند ماه همین سال با حفظ سمت به عنوان سردبیرمجله علوم پزشکی وارستگان (JEHR) مشغول به فعالیت می باشم . همچنین مسئولیت مشاوره دانشجویان تغذیه نیمسال 971  را نیز به عهده دارم . 

تحصیلات دانشگاهی بنده در دوره های کارشناسی،  کارشناسی ارشد و دکترا در رشته علوم تغذیه بوده است.

دروسی که در گروه تغذیه تدریس آن ها به عهده بنده می باشد، شامل:  رژیم درمانی 1 و2، روش تحقیق در علوم بهداشتی، اصول تنظیم برنامه­های غذایی، سمینار، پروژه و ژورنال کلاب بوده و مسئول کارآموزی در عرصه بیمارستان دانشجویان کارآموزی نیز می باشم.  

علایق آموزشی و پژوهشی من بیشتر در زمینه تغذیه بالینی در بیماری­های مزمن مرتبط با تغذیه مثل دیابت و چاقی، تغذیه حمایتی بیماران در شرایط بستری درICUو تغذیه در بیماران عصبی خصوصا مبتلایان به میگرن می­باشد.

تلاش من در زمینه تحقق اهداف عالی آموزشی و پژوهشی علوم پزشکی وارستگان و با تاکید بر استفاده از جدیدترین آموزه های رشته تخصصی خود جهت تسلط علمی، به روز نگاه داشتن اطلاعات آموزشی و انتقال هر چه کاملتر آن به دانشجویان عزیز می باشد. همچنین طبق آنچه همیشه مورد تاکید مدیران محترم بوده است، تشویق و آموزش دانشجویان جهت کسب مهارت های شغلی، فردی و ارتباطی برای کسب مناسب­ترین موقعیت­های شغلی پس از فارغ التحصیلی همواره مد نظر ماست.