چیدمان ترمی
–
نیمسال اول کارشناسی صنایع غذایی | |||||
ردیف | نام درس | تعداد | نظری | عملی | پیشنیاز |
1 | فیزیولوژی | 2 | 2 | – | – |
2 | ریاضی | 3 | 3 | – | |
3 | شیمی عمومی | 3 | 2 | 1 | – |
4 | شیمی آلی | 3 | 2 | 1 | – |
5 | اصول کامپیوتر | 1 | 0.5 | 0.5 | – |
6 | زبان پیش | 2 | 2 | – | – |
7 | اندیشه اسلامی 1 | 2 | 2 | – | – |
8 | مهارت های زندگی | 1 | 1 | – | |
9 | روش های مطالعه و یادگیری | 1 | 1 | – | – |
10 | مدیریت خطر در حوادث و بلایا | 2 | 2 | – | – |
11 | تربیت بدنی 1 | 1 | – | 1 | – |
تعداد واحدها: | 19+2 |
نیمسال دوم کارشناسی صنایع غذایی | |||||
ردیف | نام درس | تعداد | نظری | عملی | پیشنیاز |
1 | شیمی تجزیه | 3 | 2 | 1 | شیمی عمومی |
2 | شیمی فیزیک | 3 | 2 | 1 | شیمی عمومی- فیزیک |
3 | بیوشیمی عمومی | 3 | 2 | 1 | شیمی آلی |
4 | میکروبیولوژی عمومی وانگل شناسی | 3 | 2 | 1 | – |
5 | فیزیک | 3 | 3 | – | – |
6 | زبان عمومی | 3 | 3 | – | – |
7 | دانش خانواده | 2 | 2 | – | – |
تعداد واحدها: | 20 |
نیمسال سوم کارشناسی صنایع غذایی | |||||
ردیف | نام درس | تعداد | نظری | عملی | پیشنیاز |
1 | شیمی مواد غذایی (1) | 3 | 3 | – | بیوشیمی عمومی |
2 | بهداشت و ایمنی در صنایع | 2 | 2 | – | میکروبیولوژی عمومی و انگل شناسی |
3 | میکروبیولوژی مواد غذایی | 4 | 2 | 2 | میکروبیولوژی عمومی و انگل شناسی |
4 | اصول تغذیه | 2 | 2 | – | بیوشیمی عمومی-فیزیولوژی |
5 | زبان تخصصی | 2 | 2 | – | زبان عمومی |
6 | تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی | 2 | 2 | – | – |
7 | ادبیات | 3 | 3 | – | – |
8 | اصول مدیریت | 2 | 2 | – | – |
تعداد واحدها: | 20 |
نیمسال چهارم کارشناسی صنایع غذایی | |||||
ردیف | نام درس | تعداد | نظری | عملی | پیش نیاز |
1 | میکروبیولوژی صنعتی | 2 | 2 | – | میکروبیولوژی موادغذایی |
2 | تجزیه مواد غذایی | 4 | 2 | 2 | شیمی موادغذایی (2) |
3 | اصول مهندسی صنایع غذایی | 3 | 3 | – | شیمی فیزیک-ریاضیات |
4 | شیمی مواد غذایی 2 | 3 | 3 | – | شیمی مواد غذایی 1 |
5 | اصول و روشهای نگهداری موادغذایی | 2 | 2 | – | میکروبیولوژی موادغذایی شیمی موادغذایی (2) اصول مهندسی صنایع غذایی |
6 | اصول اقتصاد و مدیریت صنعتی | 1 | 1 | – | ریاضیات – آمار مقدماتی – اصول مدیریت |
7 | آمار مقدماتی | 2 | 2 | – | آمار مقدماتی |
8 | آیین زندگی | 2 | 2 | – | |
تعداد واحدها: | 20 |
نیمسال پنجم کارشناسی صنایع غذایی | |||||
ردیف | نام درس | تعداد | نظری | عملی | پیشنیاز |
1 | تجزیه دستگاهی موادغذایی | 2 | 1 | 1 | شیمی موادغذایی (2) |
2 | کنترل کیفیت مواد غذایی (1) | 4 | 2 | 2 | تجزیه موادغذایی میکروبیولوژی موادغذایی |
3 | اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 2 | 2 | – | اصول مهندسی صنایع غذایی |
4 | صنایع قند | 2 | 2 | – | اصول و روشهای نگهداری موادغذایی |
5 | صنایع گوشت | 2 | 2 | – | اصول و روشهای نگهداری موادغذایی |
6 | صنایع غلات | 2 | 2 | – | اصول و روشهای نگهداری موادغذایی |
7 | مسمومیت های غذایی | 1 | 1 | – | شیمی موادغذایی (2)- میکروبیولوژی موادغذایی |
8 | اندیشه اسلامی 2 | 2 | 2 | – | – |
9 | انقلاب اسلامی ایران | 2 | 2 | – | |
10 | تربیت بدنی 2 | 1 | – | 1 | – |
تعداد واحدها: | 20 |
نیمسال ششم کارشناسی صنایع غذایی | |||||
ردیف | نام درس | تعداد | نظری | عملی | پیشنیاز |
1 | کنترل کیفیت مواد غذایی (2) | 2 | 2 | 1 | کنترل کیفیت مواد غذایی (1) |
2 | صنایع روغن | 2 | 2 | – | اصول مهندسی صنایع غذایی شیمی موادغذایی (1) |
3 | صنایع شیر و لبنیات | 2 | 2 | – | میکروبیولوژی موادغذایی- شیمی موادغذایی (2)- اصول مهندسی صنایع غذایی |
4 | صنایع سبزی، میوه و کنسرو | 2 | 2 | – | اصول و روشهای نگهداری موادغذایی- اصول مهندسی صنایع غذایی – میکروبیولوژی موادغذایی |
5 | صنایع قنادی و نوشیدنی ها | 2 | 2 | – | اصول و روشهای نگهداری موادغذایی |
6 | صنایع بسته بندی | 2 | 2 | – | اصول و روشهای نگهداری موادغذایی |
7 | اثر فرایند بر مواد غذایی | 2 | 2 | – | اصول و روشهای نگهداری موادغذایی |
8 | روشهای بررسی و پژوهش | 2 | 2 | – | آمار مقدماتی |
9 | تاریخ امامت | 2 | 2 | – | – |
9 | تفسیر موضوعی قرآن | 2 | 2 | – | – |
تعداد واحدها: | 20 |
نیمسال هفتم کارشناسی صنایع غذایی | |||||
ردیف | نام درس | تعداد | پیشنیاز | ||
1 | کارآموزی در عرصه صنایع روغن | 2 | |||
2 | کارآموزی در عرصه صنایع قند | 2 | |||
2 | کارآموزی در عرصه صنایع نوشابه و قنادی | 2 | |||
2 | کارآموزی در عرصه صنایع شیروفراورده ها | 2 | |||
2 | سمینار | 1 | اثر فرایند بر موادغذایی-صنایع غلات-روشهای بررسی و پژوهش- زبان تخصصی | ||
جمع | 9 | – | |||
نیمسال هشتم کارشناسی صنایع غذایی | |||||
ردیف | نام درس | تعداد | نظری | عملی | پیشنیاز |
2 | کارآموزی در عرصه صنایع غلات | 2 | – | 2 | |
3 | کارآموزی در عرصه صنایع گوشت | 2 | – | 2 | |
4 | کارآموزی در عرصه صنایع سبزی و میوه | 2 | – | 2 | |
5 | کارآموزی در عرصه مراکز کنترل کیفیت مواد غذایی | 2 | – | 2 | |
جمع | 8 | – | 8 | – | |