سمینارها و ژورنال کلاب های گروه علوم و صنایع غذایی
سمینارهای دانشجویان علوم آزمایشگاهی در نیمسال دوم 1402 | ||||
ردیف | نام و نام خانوادگی دانشجو | استاد راهنما | موضوع ارائه | |
1 | ریحانه شکیبا | دکتر پزشکی | تولید آنزیم های میکروبی و کاربردهای آن در صنایع غذایی | |
2 | مهدیه اسحاق زاده | دکتر پزشکی | استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج اسیدهای آمینه و بیوپپتیدها | |
3 | نازنین نیکخوی | دکتر پزشکی | تولید سوخت های زیستی با استفاده از ضایعات مواد غذایی | |
4 | علیرضا اسماعیل زاده | دکتر پزشکی | تولید میکروبی ویتامین ها | |
5 | معصومه فاتحی | دکتر پزشکی | زیست پالایی در ضایعات مواد غذایی | |
6 | مریم رحیمی | دکتر پزشکی | استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج رنگدانه ها و آنتی اکسیدان های مواد غذایی | |
7 | شایان سبزبانی | دکتر پزشکی | جایگاه میکروبیولوژی صنعتی در علوم پزشکی و تولیدات دارویی | |
8 | ریحانه شکیبا | دکتر پزشکی | کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی | |
9 | معصومه فاتحی | دکتر پزشکی | کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی | |
10 | مهدیه اسحاق زاده | دکتر پزشکی | کاربرد پالس های الکتریکی در نگهداری مواد غذایی | |
11 | نازنین نیکخوی | دکتر پزشکی | بسته بندی های هوشمند در صنایع غذایی | |
12 | مریم رحیمی | دکتر پزشکی | کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی | |
13 | علیرضا اسماعیل زاده | دکتر پزشکی | استفاده از بسته بندی های با اتمسفر اصلاح شده (MAP) و کنترل شده (CAP) در ماندگاری مواد غذایی | |
14 | شایان سبزبانی | دکتر پزشکی | استفاده از روش اهمیک در صنعت غذا |