سمینارها و ژورنال کلاب های گروه علوم و صنایع غذایی

برای دسترسی به محتوای اسلایدها و پاورپوینت های ارائه شده در سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی اینجا کلیک کنید.

سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی در نیمسال 4022
ردیف نام و نام خانوادگی دانشجو استاد راهنما موضوع ارائه
1 فاطمه محمودی
عاتکه خوشبخت
دکتر پزشکی کاربرد بیوپپتیدها به عنوان افزودنی غذایی
2 فاطمه جناب
مبینا یعقوبی
دکتر پزشکی تولید میکروبی آنزیم های فعال در سرما و کاربرد آن در صنایع غذایی
3 ابوالفضل کدخدا
محمد آذرکمان
دکتر پزشکی جایگزین های میکروبی گوشت
4 مهلا چزگی
هدیه کرباسی
دکتر پزشکی انواع رنگ های میکروبی و کاربرد آنها در صنعت غذا
5 پریسا بهنام
حسنا دانژه
دکتر پزشکی تولید میکروبی بیوپلیمرها و نقش آن به عنوان افزودنی های غذایی
6 مینا گزل
عطیه پازوکی
دکتر پزشکی تخمیر بستر جامد و کاربردهای آن
7 محمد مهدی فهمیده
محمدمهدی تیموری
دکتر پزشکی طعم دهنده های میکروبی در مواد غذایی
8 امیررضا دانشمندی
مصطفی محمودی
دکتر پزشکی بیوماینینگ، جایگزین اسخراج های سنتی
9 دانشجویان 4001 دکتر پزشکی فرآوری شکر از نیشکر: چالش ها و راهکارها

 

سمینارهای دانشجویان علوم و صنایع غذایی در نیمسال 4021
ردیف نام و نام خانوادگی دانشجو استاد راهنما موضوع ارائه
1 ریحانه شکیبا دکتر پزشکی تولید آنزیم های میکروبی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
2 مهدیه اسحاق زاده دکتر پزشکی استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج اسیدهای آمینه و بیوپپتیدها
3 نازنین نیکخوی دکتر پزشکی تولید سوخت های زیستی با استفاده از ضایعات مواد غذایی
4 علیرضا اسماعیل زاده دکتر پزشکی تولید میکروبی ویتامین ها
5 معصومه فاتحی دکتر پزشکی زیست پالایی در ضایعات مواد غذایی
6 مریم رحیمی دکتر پزشکی استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج رنگدانه ها و آنتی اکسیدان های مواد غذایی
7 شایان سبزبانی دکتر پزشکی جایگاه میکروبیولوژی صنعتی در علوم پزشکی و تولیدات دارویی
8 ریحانه شکیبا دکتر پزشکی کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی
9 معصومه فاتحی دکتر پزشکی کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی
10 مهدیه اسحاق زاده دکتر پزشکی کاربرد پالس های الکتریکی در نگهداری مواد غذایی
11 نازنین نیکخوی دکتر پزشکی بسته بندی های هوشمند در صنایع غذایی
12 مریم رحیمی دکتر پزشکی کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی
13 علیرضا اسماعیل زاده دکتر پزشکی استفاده از بسته بندی های با اتمسفر اصلاح شده (MAP) و کنترل شده (CAP) در ماندگاری مواد غذایی
14 شایان سبزبانی دکتر پزشکی استفاده از روش اهمیک در صنعت غذا

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!