سلسله سمینار های تخصصی علوم و صنایع غذایی
با هدف ارتقا سطح دانش تخصصی و آشنایی با مباحث روز صنعت غذا و کنترل کیفیت مواد غذایی، سلسله جلسات سمینار تخصصی گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) علوم پزشکی وارستگان در بهار ۱۴۰۲ برگزار شد.
عناوین برخی از سمینار ها به شرح زیر است؛
تولید آنزیم های میکروبی و کاربردهای آن
استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج اسیدهای آمینه و بیوپپتیدها
استفاده از روش اهمیک در صنعت غذا
استفاده از ماکروویو در نگهداری مواد غذایی
تولید سوخت های زیستی با استفاده از ضایعات مواد غذایی
رنگدانه ها و آنتی اکسیدان ها
تولید میکروبی ویتامین ها
کاربرد پالس های الکتریکی در نگهداری مواد غذایی
بسته بندی های هوشمند
کاربرد پلاسما در صنایع غذایی
در این جلسات پس از داوری و نقد مطالب ارائه شده، پرسش و پاسخ هایی از سوی ارائه دهنده و شرکت کنندگان صورت گرفت .
انجمن علمی صنایع غذایی ( کنترل کیفی و بهداشتی) علوم پزشکی وارستگان