سلسله سمینار های تخصصی علوم و صنایع غذایی

سلسله سمینار های تخصصی علوم و صنایع غذایی

با هدف ارتقا سطح دانش تخصصی و آشنایی با مباحث روز صنعت غذا و کنترل کیفیت مواد غذایی، سلسله جلسات سمینار تخصصی گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) علوم پزشکی وارستگان در بهار ۱۴۰۲ برگزار شد.

 عناوین برخی از سمینار ها به شرح زیر است؛

تولید آنزیم های میکروبی و کاربردهای آن

استفاده از علم بیوتکنولوژی در تولید و استخراج اسیدهای آمینه و بیوپپتیدها

استفاده از روش اهمیک در صنعت غذا

 استفاده از ماکروویو در نگهداری مواد غذایی

 تولید سوخت های زیستی با استفاده از ضایعات مواد غذایی

 رنگدانه ها و آنتی اکسیدان ها

 تولید میکروبی ویتامین ها

 کاربرد پالس های الکتریکی در نگهداری مواد غذایی

 بسته بندی های هوشمند

کاربرد پلاسما در صنایع غذایی

در این جلسات پس از داوری و نقد مطالب ارائه شده، پرسش و پاسخ هایی از سوی ارائه دهنده و شرکت کنندگان صورت گرفت .

انجمن علمی صنایع غذایی ( کنترل کیفی و بهداشتی) علوم پزشکی وارستگان

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک کنید

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!