راه اندازی دفتر استانداردسازی در علوم پزشکی وارستگان با حضور مدیرکل استاندارد خراسان رضوی

با حضور مهندس محمد سجادی عطار مدیر کل اداره استاندارد خراسان رضوی در علوم پزشکی وارستگان دفتر استانداردسازی با هدف استفاده از ظرفیت های دانشگاهی در روز دوشنبه 1403/05/22 راه اندازی شد. این دفتر در راستای اجرایی کردن تفاهم نامه ای میان اداره کل استاندارد خراسان رضوی و علوم پزشکی وارستگان تاسیس و آغاز بکار کرد.
تشکیل کمیته های تخصصی برای تدوین استانداردهای ملی و بین المللی و ترویج آنها، پذیرش وظایف اداره کمیته فنی متناظر، برگزاری دوره های آموزشی و سمینارهای علمی-ترویجی مرتبط با نیاز سازمان ملی استاندارد و کشور با تاکید بر حوزه صنعت غذا و همچنین مشارکت در فعالیت های پژوهشی از اهم فعالیت های این دفتر است.
مدیرکل استاندارد خراسان رضوی در طی بازدید از علوم پزشکی وارستگان تصریح کرد: با توجه به پتانسیل خوب این مرکز قطعا تعامل سازنده‏ای بین اداره کل استاندارد استان و وارستگان مهیا خواهد شد و این دفتر می تواند به عنوان حلقه اتصال بین دانشگاه، صنعت و استاندارد ایفای نقش کند.