برنامه‌ی آموزش اصول صحیح انتخاب و خریداری، نگهداری و آماده‌سازی مواد غذایی در مسجد امام حسین (ع)

برنامه‌ی آموزش اصول صحیح انتخاب و خریداری، نگهداری و آماده‌سازی مواد غذایی در مسجد امام حسین (ع)

به همت عضو هیأت علمی گروه تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان، در راستای انجام رسالت‌ اجتماعی مرکز، روز پنجشنبه اول تیر ماه 1402، ”برنامه‌ی آموزش اصول صحیح انتخاب، نگهداری و آماده‌سازی مواد غذایی“ در مسجد امام حسین (ع) برگزار گردید. در ابتدای برنامه دو نفر از دانشجویان رشته علوم تغذیه علوم پزشکی وارستگان مطالبی در خصوص اصول صحیح انتخاب و خریداری، نگهداری و آماده‌سازی مواد غذایی را به بانوان حاضر در جلسه آموزش دادند. سپس، خانم دکتر نوری ضمن اشاره به نقش و اهمیت تغذیه در سلامت افراد و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها، به سؤالات حضار پاسخ گفتند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!