ارائه برتر

عنوان برترین ارائه و برترین پوستر ۳۶ امین کنگره تغذیه اطفال و کودکان به فارغ‌التحصیلان وارستگانی رسید

در ۳۶ امین کنگره تغذیه اطفال و کودکان که 12 الی 15 مهرماه در تهران برگزار گردید، خانم مونا نعمتی زاده و خانم مریم رضوی به ترتیب توانستند عنوان برترین ارائه و برترین پوستر را دریافت کنند. این کنگره که هر ساله در فصل پاییز با حضور بیش از 2000 پزشک اعم از فوق تخصص در رشته های اطفال، متخصص کودکان و پزشک عمومی و… با هدف ارتقاء دانش و تبادل تجربیات در زمینه بیماری‌های کودکان برگزار می گردد،امسال با محوریت موضوعات نوین در تشخیص و درمان بیماری‌های کودکان، کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی‌های کلیدی و جلسات پرسش و پاسخ در تاریخ 12 الی 15 مهرماه 1403 در سالن همایش های بین المللی سروش (نورالرضا) برگزار گردید.
در این کنگره دانشجویان دیگیری از علوم پزشکی وارستگان از جمله سیده ملیکا رضوی نیک، بهناز زرگران ، مائده تاتاری، اسما حقیقت پور، امیر حسین کاهنی، پرنیان آراسته و پرنیان بهجتی نیز حضور داشتند.

به امید موفقیت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی وارستگان در مسیر علم و دانش