درخشش گروه صنایع غذایی با پذیرش 5 مقاله در سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران
سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران در روزهای 25 و 26مهر1403 1403 توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.
در این کنگره 5 مقاله با راهنمایی خانم ها دکتر پزشکی و دکتر صرافان و با همکاری تعدادی از دانشجویان رشته صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) پذیرش شد که 2 مقاله با موضوعات نوآورانه “کاربرد پرینترهای سه بعدی در صنعت غذا” و “تاثیر پلاسمای سرد در نگهداری مواد غذایی” به صورت سخنرانی ارائه گردید.