ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد

ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته “علوم و صنایع غذایی” در سال 1403 و در مقطع کارشناسی ارشد رشته “بهداشت و ایمنی مواد غذایی” در سال 1403 به شرح ذیل می‌باشد. برای آگاهی از منابع این آزمون‌ها اینجا کلیک کنید.

ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته “علوم و صنایع غذایی” در سال 1403- با آزمون
دانشگاه عنوان رشته  دوره تحصیلی ظرفیت
علوم پزشکی تهران علوم و صنایع غذایی روزانه


شهریه پرداز

4


1

علوم پزشکی تبریز علوم و صنایع غذایی روزانه 3
علوم پزشکی شهید بهشتی علوم و صنایع غذایی روزانه


شهریه پرداز

4


1

علوم پزشکی کرمانشاه علوم و صنایع غذایی روزانه


شهریه پرداز

4


1

علوم پزشکی یزد علوم و صنایع غذایی روزانه


شهریه پرداز

3


1

آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران علوم و صنایع غذایی شهریه پرداز 10

 

ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته “بهداشت و ایمنی مواد غذایی” در سال 1403- با آزمون
دانشگاه دوره تحصیلی عنوان رشته ظرفیت پذیرش
علوم پزشکی اصفهان روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی اهواز روزانه بهداشت و ایمنی مواد غذایی 3
علوم پزشکی بقیه اله روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

6


6

علوم پزشکی بیرجند روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی تبریز روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی تهران روزانه بهداشت و ایمنی مواد غذایی 5
علوم پزشکی زنجان روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی شیراز روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی فسا روزانه بهداشت و ایمنی مواد غذایی 3
علوم پزشکی قزوین روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی کرمانشاه روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی گناباد روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی مشهد روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی همدان روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

علوم پزشکی یزد روزانه


شهریه پرداز

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

3


1

آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران شهریه پرداز بهداشت و ایمنی مواد غذایی 7
لیست دروس رشته علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!