جلسه مدیر پژوهش با رئیس بنیاد ملی نخبگان

جلسه مدیر پژوهش و بین‌الملل با رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی

به منظور همکاری های بیشتر و بهره‌مندی دانشجویان وارستگان از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، یکشنبه 23 خردادماه 1403 جلسه‌ای با حضور رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی و مدیر پژوهش و بین‌الملل علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا دکتر مقبلی به معرفی علوم پزشکی وارستگان پرداخته و با اشاره به آمار بالای قبولی‌ها و همچنین اشتغال به کار دانش‌آموختگان این مرکز، کیفیت بالای آموزشی را از ویژگی‌های علوم پزشکی وارستگان برشمرد و افزود دانشجویان وارستگان توانایی رقابتی بالا با سایر دانشجویان دانشگاه های کشور را داشته و در کارهای پژوهشی هم بسیار فعال هستند و به همین دلیل امیدواریم تا با آگاه‌سازی دانشجویان نسبت به بنیاد ملی نخبگان، زمینه های همکاری با بنیاد را افزایش داده و دانشجویان بتوانند از مزایای بنیاد ملی نخبگان بهره مند شوند.
در ادامه آقای دکتر سید عبدالکریم سجادی-رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی به برنامه های مشترکی که دانشجویان وارستگان هم میتوانند در آنها حضور یابند اشاره کرد که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
• حضور دانشجویان در طرح‌های مختلف شامل اردو و بازدید، کارگاه، مسابقه، رویدادهای علمی و توانمندسازی و … که هم برای دانشجویان نخبه و هم برای دانشجویان عادی برگزار میگردد.
• برگزاری کارگاه توجیهی ویژه دانشجویان جهت آشنایی با بنیاد نخبگان و طرح ها و مزایای آن.
• همکاری در برگزاری همایش های علمی پژوهشی مانند زرح شهید احمدی روشن
در پایان این جلسه مقرر شد در خردادماه یک جلسه توجیهی جهت آشناسازی دانشجویان با حضور کارشناسان بنیاد ملی نخبگان در علوم پزشکی وارستگان برگزار گردد.