حضور اعضا هیئت علمی گروه کنترل کیفی مواد غذایی در نشست هم اندیشی اعضای کمیته علمی همایش ملی “پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت”
دستیابی به غذای ایمن و کافی یک نگرانی جهانی بوده که از مهمترین وظایف دولتها و سیاستگذاران هر جامعه است. در این راستا هر سال همزمان با روز جهانی غذا ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همکاری صنایع، نهادهای آموزشی و اجرایی با هدف تولید، گسترش و انتشار دانش، اقدام به برگزاری همایش “امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت” می نماید.
به همین منظور دومین جلسه مشترک اعضای کمیته علمی این همایش در تاریخ 1403/05/14 در محل سالن اجتماعات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد. در این جلسه که با حضور رئیس موسسه جناب آقای دکتر رضوی، معاون پژوهشی موسسه جناب اقای دکتر فیضی و دبیر علمی همایش سرکار خانم دکتر حسینی نژاد و جمعی از اساتید برجسته کشوری از دانشگاه های فردوسی مشهد، علوم پزشکی مشهد، جهاد دانشگاهی مشهد، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس تهران؛ دانشگاه صنعتی اصفهان، انجمن پروبیوتیک ایران، دانشگاه تبریز، دانشگاه شیراز و …. برگزار شد، اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان نیز به عنوان اعضای کمیته علمی شرکت داشتند.
بررسی محورهای همایش، سخنرانان کلیدی و انتخاب عناوین پانل های تخصصی همایش از مهم ترین دستورکارهای این جلسه بود که به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.