حضور گروه صنایع غذایی در همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

حضور گروه صنایع غذایی در همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت در تاریخ 25 مهر 1403 همزمان با روز جهانی غذا در محل هتل خورشید تابان برگزار شد. در این جلسه که با حضور جمعی از اساتید، متخصصین و صاحبنظران حوزه غذا از دانشگاه های فردوسی مشهد، علوم پزشکی مشهد، جهاد دانشگاهی مشهد، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس تهران؛ دانشگاه صنعتی اصفهان، انجمن پروبیوتیک ایران، دانشگاه تبریز، دانشگاه شیراز و …. برگزار شد، اعضای هیئت علمی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان نیز به عنوان اعضای کمیته علمی به همراه تعدادی از دانشجویان شرکت داشتند.
در این همایش 4 پانل در حوزه های زیر با حضور متخصصان و اندیشمندان برگزار شد:
• پانل تولید و فرآوری غذا
• پانل بهداشت، ایمنی و سلامت غذا
• پانل اقتصاد، کشاورزی و جامعه
• پانل جیره های خاص در شرایط بحران

شایان ذکر است در این همایش، علوم پزشکی وارستگان به عنوان حامی معنوی حضور داشته و لوگوی مرکز در پوستر همایش درج شده است. گروه کنترل کیفی با دو مقاله در این همایش شرکت کرده بود.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!