حضور اعضا هیئت علمی و دانشجویان گروه کنترل کیفی مواد غذایی درمراسم نکوداشت دکتر سیّد علی مرتضوی
مراسم نکوداشت استاد پیشکسوت علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد عصر دوشنبه ۸ خرداد ماه ۱۴۰۲ در تالار ابونصر هروی دانشکده کشاورزی برگزار شد.
استاد دکتر سید علی مرتضوی شخصیت علمی برجسته ای است که نه تنها در دانشگاه فردوسی مشهد که در کل کشـور تـأثیری شـگرف در تثبیـت و توسعه رشته علوم و صنایع غذایی داشته و در پروش دانش آموختگان خلاق و نوآور نقشی بی بدیل ایفا کرده است. لذا مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد که در دوره جدید فعالیت خود، نکوداشت استادان شایسته و برجسـته را در شـمار اولویـت هـای کاری خود قرار داده اسـت، بـا همکـاری گـروه علـوم و صـنایع غـذایی دانشـکدهکشاورزی، بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی، بنیاد دانشگاهی فردوسـی و جهـاددانشگاهی مشهد، تکریم و نکوداشت استاد دکتر سید علی مرتضوی را تدارک دیده است تا از یک سو فعالیتهای آموزشی و پژوهشـی ایشـان را ارج نهـد و از سـوی دیگر منش والا و اخلاق نیک این استاد فرزانه را به مثابه الگویی درخشان به نسـل جوان و آینده دار کشور معرفی نماید.
در این مراسم که با حضور جمعیت کثیری از اساتید، دانشگاهیان،صنعت گران و همچنین دانشجویان استاد در سنوات مختلف برگزار شد، دکتر رضا ولیزاده، رئیس دانشکدۀ کشاورزی ، دکتر احد ضابط، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر وثوقی، استاد دانشگاه صنعتی شریف، دکتر محبی، مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی، و دکتر ساکت، رئیس مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی مشهد به ایراد سخنرانی پرداختند .
این مراسم با تقدیم هدایایی از سوی دانشگاه ها و مراکز مختلف، همکاران، صنایع و دانشجویان به دکتر سیدعلی مرتضوی و گرفتن عکس یادگاری پایان یافت.
گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان نیز که اساتید آن افتخار شاگردی استاد دکتر مرتضوی را در کارنامه علمی خود دارند،بر خود لازم دانست تا با تقدیم هدیه ای از مقام والای ایشان و خدمات ارزشمندشان تقدیر نماید.