بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از کارخانه کشت و صنعت سرچین
در راستای سلسله بازدیدهای آشنایی با فرآورده های موادغذایی ، بازدید دانشجویان رشته کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان از کارخانه کمپوت و کنسرو سرچین در خرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این بازدید دانشجویان با فرایند تولید رب گوجه فرنگی به دو صورت اسپتیک و بسته بندی قوطی آشنا شدند و از تجهیزات و مراحل تولید از نزدیک بازدید کردند.
همچنین از آزمایشگاه های کنترل کیفیت کارخانه بازدید و کارشناسان نیز در رابطه با آزمایش های محصول ، توضیحاتی را ارائه دادند.
🔸انجمن علمی کنترل کیفی و بهداشتی موادغذایی علوم پزشکی وارستگان