حضور نشریات دانشجویی وارستگان در جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی

سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و بهداشت با حضور فعالان این حوزه از 15 تا 18 اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود و علوم پزشکی وارستگان نیز که در حال حاضر دارای 9 نشریه فعال علمی فرهنگی میباشد در این جشنواره شرکت کرده است. از جمله نشریات دانشجویی علوم پزشکی وارستگان میتوان به نشریه ادبی انارستان، نشریه کانون محیط زیست زمین، نشریه مذهبی رضوان، نشریه روانشناسی کن‌دو و همچنین نشریات علمی دانشجویی شامل لبوسیت، اورگانو، آی تی ژن، اینفینیتی، ویتامین و اشاره کرد. نشریات وارستگان را اینجا ببینید.

از جمله برنامه های محوری این جشنواره میتوان به برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان اشاره کرد که در پایان جشنواره نیز  از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر بعمل خواهد آمد.

گفتنی است نشست مرحله نهایی داوری این جشنواره با حضور علی نادری، سعید صدرائیان، امید مهدی نژاد، اکبر نصرالهی، مرتضی درخشان، علی رجبی، مرتضی خلفی زاده، حامد تیموری، رضا رخسایی، حامد یاقوتی، مهدی عرفاتی، سید شهاب واجدی و متین منتظمی برگزار شد.

حضور نشریات دانشجویی وارستگان در جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی