بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از موسسه صنعتی گوشت مشهد
به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان رشته کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان با فرایند کشتار دام بزرگ و تولید گوشت ، بازدیدی از موسسه صنعتی گوشت مشهد در تاریخ ۱۲ آذرماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
در این بازدید کل مسیر تولید گوشت سالم از ابتدای ورود دام به کشتارگاه تا زمان بسته بندی و ورود محصول به بازار، توسط کارشناسان توضیح داده شد و دانشجویان با نحوه ذبح دام، پوست کنی، نگهداری و کنترل کیفی لاشه و… آشنا شده و از سردخانه ها ، قسمت های آلایش ، ذهتابی و فرآوری محصولات جانبی نظیر تولید پودر خون، غذای حیوانات خانگی ؛ پوست و …. نیز بازدید کردند.
انجمن علمی کنترل کیفی و بهداشتی علوم پزشکی وارستگان