بازدید از کارخانه شیر پگاه خراسان

بازدید دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی از کارخانه شیر پگاه خراسان

در راستای آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با بخش صنعت و مطابقت آموخته ها در کلاس های تئوری با محیط واقعی کار بازدیدی از شرکت شیر پاستوریزه پگاه خراسان در خرداد ماه ۱۴۰۳ انجام شد.
در این بازدید توضیحات مفصلی از ابتدای دریافت شیر خام در کارخانه و نمونه برداری از آن و همچنین آزمایشاتی که در زمان دریافت شیر انجام می شود، توسط مسوول آزمایشگاه دریافت شیر خام، برای دانشجویان داده شد. در ادامه بازدید دانشجویان از کلیه خطوط تولید محصولات این کارخانه از جمله شیر پاستوریزه، شیر استریلیزه، کره، ماست و انواع پنیر از جمله UF و BAF دیدن کردند و در هر بخش توضیحات لازم توسط دکتر فربود مدیر تحقیق و توسعه کارخانه به آنها ارائه شد. در خاتمه بازدید هم بصورت اجمالی توسط کارشناس آزمایشگاه محصولات نهایی کارخانه آزمایشات کنترل کیفی محصولات شرح داده شد.