بازدید بورد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی از علوم پزشکی وارستگان

بازدید بورد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی از علوم پزشکی وارستگان

سه‌شنبه 8 آبان 1403 علوم پزشکی وارستگان میزبان دبیر و اعضای بورد رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت بود. این بازدید با حضور دکتر شریعتی فر دبیر بورد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت، دکتر مرتضویان رئیس انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و عضو بورد، دکتر جاهد عضو هیأت علمی گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو بورد علوم و صنایع غذایی و خانم دکتر عبدالشاهی، عضو هیأت علمی گروه صنایع غذایی علوم پزشکی سمنان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر جهانگیر- رئیس مرکز ضمن خوشامدگویی به مهمانان به اهداف و چشم انداز وارستگان اشاره کرده و مهارت آموزی و توانمندی دانشجویان کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی وارستگان را به عنوان مهم ترین رویکرد آموزشی در این مرکز دانستند. در ادامه دکتر پزشکی مدیر گروه کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی با اشاره به چشم انداز گروه علوم و صنایع غذایی که تبدیل شدن به مرکز برتر در حوزه آموزش، پژوهش ، مشاوره و کنترل کیفی-بهداشتی صنایع غذایی است گفت : تلاش ما بر این است که از طریق تربیت دانش آموختگان شایسته و پویا بتوانیم نیاز جامعه را برطرف کرده و در جهت گسترش و ارتقا سطح بهداشتی و کیفی مواد غذایی در جامعه قدم برداریم که این مهم از طریق فراهم نمودن کیفیت آموزشی سطح بالا و تربیت دانشجویان مهارت محور و کارآمد امکان پذیر خواهد بود. پس از ارائه گزارش کامل دکتر پزشکی در خصوص اقدامات این گروه و همچنین بازدید از امکانات، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات علوم پزشکی وارستگان، اعضای بورد ضمن ابراز رضایت از اقدامات این مرکز، وارستگان را یکی از بهترین دانشکده‌ها در راستای آموزش مهارت محور در صنایع غذایی دانسته و بر تقویت همکاری با دانشگاه ها، گروه ها و نهادهای مرتبط تأکید کردند.
این بازدید با برگزاری جلسه با دانشجویان این رشته و نظرسنجی از دانشجویان درباره گروه کنترل کیفی صنایع غذایی پایان یافت.

برای مشاهده گزارش تصویری این بازدید اینجا کلیک کنید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!