بازدید از پنجمین نمایشگاه تخصصی شیرینی، شکلات، نان، قهوه و چای (مواد اولیه و ماشینآلات) به همت انجمن علمی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان
پنجمین نمایشگاه تخصصی شیرینی، شکلات، نان، قهوه و چای (مواد اولیه و ماشینآلات) از روز 18 مهر ماه 1403 به مدت 4 روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی مشهد آغاز به کار کرد. به همین منظور گروه کنترل کیفی مواد غذایی علوم پزشکی وارستگان به همت انجمن علمیِ این رشته در تاریخ 21 مهرماه 1403، برنامه بازدید از این نمایشگاه را با حضور دانشجویان این رشته (کنترل کیفی) و همراهی سایر علاقمندان حوزه غذا برگزار کردند.
در این رویداد تخصصی ۴۰ شرکت فعال در حوزه صنایع قنادی از استانهای خراسان رضوی، خوزستان، تهران، آذربایجان غربی، قم، گیلان، اصفهان و یزد جهت معرفی محصولات و آخرین دستاوردهای خود حضور داشتند.
لذا این برنامه با هدف آشنایی و بازدید از صنایع متنوع غذایی همسو با افزایش کیفیت و سلامت محصولات ، ماشین آلات ، دستگاه ها و صنایع وابسته هماهنگ شد و دانشجویان در طی بازدید؛ با نحوه کارکرد دستگاه های مختلف در کارخانه ها و ایده های خلاقانه برای نحوه ی جایگزین کردن مواد اولیه دارای ارزش غذایی بالا بجای مواد اولیه دارایِ افزودنی های ناسالم و مضر آشنا شده و از نزدیک با صاحبان این مشاغل به بحث و گفتگو پرداختند.