کارگاه آشنایی با کارگروه ها و شاخص های کارگروه های تخصصی

به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) و واحد مدیریت منابع انسانی، در روز دوشنبه مورخ 29 خرداد 1402، «کارگاه آشنایی با کارگروه ها و شاخص های کارگروه های تخصصی برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار شد. در این کارگاه، که اعضای هیئت علمی مرکز حضور داشتند، خانم دکتر صرافان، مدیر EDC، در خصوص هر یک از شاخص های مدنظر برای هر یک از کارگروه ها و اقداماتی که اعضای هئیت علمی وارستگان می توانند در هر کارگروه انجام دهند، بحث و گفتگو کردند. همچنین در این کارگاه، برنامه عملیاتی مربوط به کارگروه های پاسخگویی اجتماعی و مدیریت جامع ارتقای کیفیت در آموزش پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.