عضو هیات علمی
گروه علوم و صنایع غذایی
سمت:
عضو هیئت علمی
ایمیل:
بیوگرافی
اینجانب فعالیت خود را به عنوان عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در علوم پزشکی وارستگان را از مهر سال 1400 آغاز کرده ام.
دروسی که در علوم پزشکی وارستگان به عهده اینجانب میباشد، شامل: بهداشت و مسمومیت های غذایی و اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی از درس های گروه تغذیه و همچنین ریاضیات به میزان یک واحد درسی از گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی میباشد.
علایق آموزشی و پژوهشی من بیشتر در زمینه میکروبیولوژی موادغذایی، مسمومیت های غذایی، بسته بندی بیوپلیمری مواد غذایی، غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک ها می باشد.
تلاش من در زمینه تحقق اهداف عالی آموزشی و پژوهشی علوم پزشکی وارستگان و با تاکید بر استفاده از جدیدترین آموزههای رشته تخصصی خود جهت تسلط علمی، به روز نگاه داشتن اطلاعات آموزشی و انتقال هر چه کاملتر آن به دانشجویان عزیز میباشد. همچنین طبق آنچه همیشه مورد تاکید مدیران محترم بوده است، تشویق و آموزش دانشجویان جهت کسب مهارت های شغلی، فردی و ارتباطی برای کسب مناسب ترین موقعیت های شغلی پس از فارغالتحصیلی همواره مد نظر ماست.
پیشینه تحصیلات دانشگاهی
علایق پژوهشی
- میکروبیولوژی مواد غذایی (باکتری شناسی – ویروس شناسی- قارچ شناسی)
- مواد غذایی فراسودمند
- پروبیوتیکها و نقش آن در سلامت
- مسمومیتهای مواد غذایی
- کنترل کیفیت مواد غذایی
دوره کارشناسی
- ریاضیات (برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی)– علوم پزشکی وارستگان – 1 نیمسال –(1400 – تاکنون)
- بهداشت و مسمومیت های غذایی (برای دانشجویان علوم تغذیه)– علوم پزشکی وارستگان – 2 نیمسال (1400 – تاکنون)
- اثر فرایند بر ارزش مواد غذایی (برای دانشجویان علوم تغذیه) – علوم پزشکی وارستگان – 2 نیمسال –(1400 – تاکنون)
- میکروبیولوژی موادغذایی (برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی) – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (1399 – تاکنون)
- میکروبیولوژی صنعتی (برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی) – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (1398 – تاکنون)
- بهداشت و مسمومیت های غذایی (برای دانشجویان علوم تغذیه)– دانشگاه علوم پزشکی تبریز – 1 نیمسال (1400 – تاکنون)
کتابها
- محمدرضا رستمی، محمود علیزاده ثانی، میلاد توسلی، اعظم احمدی، پریسا احمدی، عاطفه سادات نوابی، زیر نظر دکتر غلامرضا جاهد خانیکی. ترکیبات فنولیک در مواد غذایی، انتشارات مرز دانش، 1400
- پریسا احمدی، اعظم احمدی، مصطفی محمدرضا رستمی، محمود علیزاده ثانی، میلاد توسلی، هادی اقبالجو، زیر نظر دکتر غلامرضا جاهد خانیکی. پلی فنول ها: ویژگی ها و آنالیز آن ها. انتشارات مرز دانش، 1400
- علی احسانی، میلاد توسلی، حسین آهنگری، رضا عابدی، سعید موسی زاده، مهسا مهین کاظمی. اصول آزمایشگاه میکروبیولوژی پیشرفته مواد غذایی. انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1401
مقالات مجلات
- Nano-enabled plant-based colloidal delivery systems for bioactive agents in foods: Design, formulation, and application
MA Sani, M Tavassoli, M Azizi-Lalabadi, K Mohammadi, DJ McClements, Advances in Colloid and Interface Science, 102709
- Smart Biopolymer-Based Nanocomposite Materials Containing pH-Sensing Colorimetric Indicators for Food Freshness Monitoring
M Tavassoli, M Alizadeh Sani, A Khezerlou, A Ehsani, G Jahed-Khaniki, … Molecules 27 (10), 3168
- Design of nanocomposite packaging based on gelatin biopolymer containing titanium dioxide nanoparticles and saffron extract for use in food packaging
S Azimi-salim, M Azizi Lalabadi, M Tavassoli, M Alizadeh-Sani, Journal of food science and technology (Iran) 18 (121), 25-37
- Probiotic bacteria from 10 different traditional Iranian cheeses: Isolation, characterization, and investigation of probiotic potential
A Afshari, M Hashemi, M Tavassoli, V Eraghi, SMA Noori. Food Science & Nutrition
- Development of green halochromic smart and active packaging materials: TiO2 nanoparticle-and anthocyanin-loaded gelatin/κ-carrageenan films
MA Sani, M Tavassoli, SA Salim, M Azizi-lalabadi, DJ McClements, Food Hydrocolloids 124, 107324
- Application of nanotechnology to improve the performance of biodegradable biopolymer-based packaging materials
A Khezerlou, M Tavassoli, M Alizadeh Sani, K Mohammadi, A Ehsani. Polymers 13 (24), 4399
- Multifunctional nanocomposite active packaging materials: Immobilization of quercetin, lactoferrin, and chitosan nanofiber particles in gelatin films
M Tavassoli, MA Sani, A Khezerlou, A Ehsani, DJ McClements. Food Hydrocolloids 118, 106747
- Recent advances in the development of smart and active biodegradable packaging materials
MA Sani, M Azizi-Lalabadi, M Tavassoli, K Mohammadi, DJ McClements. Nanomaterials 11 (5), 1331
- Carbohydrate-based films containing pH-sensitive red barberry anthocyanins: Application as biodegradable smart food packaging materials
MA Sani, M Tavassoli, H Hamishehkar, DJ McClements. Carbohydrate Polymers 255, 117488
- Multifunctional halochromic packaging materials: Saffron petal anthocyanin loaded-chitosan nanofiber/methyl cellulose matrices
M Alizadeh-Sani, M Tavassoli, DJ McClements, H Hamishehkar. Food hydrocolloids 111, 106237
M TAVASSOLI, A JAMSHIDI, G RANJBAR, MR TORBATI, … City 1 (1B), 5
- pH-responsive color indicator films based on methylcellulose/chitosan nanofiber and barberry anthocyanins for real-time monitoring of meat freshness
M Alizadeh-Sani, M Tavassoli, E Mohammadian, A Ehsani, GJ Khaniki. International Journal of Biological Macromolecules 166, 741-750
- Virulence Characteristics of Yersinia enterocolitica Isolated from Dairy Products in the Northeast of Iran
M Tavassoli, A Jamshidi, F Movafagh, A Afshari. Journal of Human, Environment and Health Promotion 5 (2), 72-78
- Assessment of Microbial and Chemical Quality of a Ready to Eat Food, Olivier Salad, in Mashhad City
A Afshari, M Tavassoli, M Ram, G Ranjbar. Journal of Nutrition, Fasting and Health 7 (4 (Spe), 175-181
- Toxicological profile of Amanita virosa–A narrative review
M Tavassoli, A Afshari, AL Arsene, B Mégarbane, J Dumanov. Toxicology reports 6, 143-150
- Antimicrobial resistance of yersinia enterocolitica in different foods. A review
M Tavassoli, A Afshari, D Drăgănescu, AL Arsene, TI Burykina, R Rezaee. Farmacia 66 (3), 399-407
مقالات کنفرانسها (پوستر)
- اولين همايش بين المللي فرآورده هاي حلال. به عنوان نویسنده اول (موضوع: ژلاتين در فرآورده هاي حلال و تشخيص به روش PCR).
- اولين همايش بين المللي فرآورده هاي حلال. به عنوان نویسنده اول (موضوع: importance of halal tourism of food product in islamic countries).
- نخستين کنگره بين المللي تغذيه: از تحقيقات علوم پايه تا مداخلات باليني. به عنوان نویسنده دوم (موضوع: Prevalence of Listeria monocytogenes in raw milk and dairy products of Iran)
- نخستين کنگره بين المللي تغذيه: از تحقيقات علوم پايه تا مداخلات باليني. به عنوان نویسنده اول (موضوع: yersinia enterocolitica and campylobacter jejuni: antimicrobial resistance evaluation as important causes zeonose)
- بيست و هشتمين کنگره ملی علوم و صنايع غذايي. به عنوان نویسنده دوم (موضوع: مروري بر کاربرد چارچوبهاي آلي- فلزي در موادغذايي)
- بيست و هشتمين کنگره ملی علوم و صنايع غذايي. به عنوان نویسنده اول (موضوع: پيشرفت هاي اخير در توسعه نانومواد طبيعي بر پايه گياهي با خواص ضد ميکروبي در بسته بندي هوشمند موادغذايي)
مقالات کنفرانسها (سخنرانی)
- پنجمين همايش بين المللي مطالعات ميان رشته اي در صنايع غذايي و علوم تغذيه ايران. به عنوان نویسنده سوم (موضوع: شناسايي و آناليز مايکوتوکسين ها در مواد غذايي با استفاده از نانوسنسورهاي لومينسانس)
- هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید برنامه توسعه ملل. به عنوان نویسنده اول: (موضوع: حسگرهای مبتنی بر چارچوب آلی-فلزی برای تشخیص سموم و پاتوژن های مواد غذایی)
- دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی. به عنوان نویسنده اول (موضوع: کاربرد آپتاسنسورهای چندگانه در شناسایی آلاینده های موادغذایی)
- دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی. به عنوان نویسنده مسئول (موضوع: سنتز چاچوب آلی-فلزی و کاربردهای آن در بسته بندی موادغذایی)
پایاننامهها
- میلاد توسلی. (1400). امکان سنجی طراحی بیوسنسور مبتنی بر آپتامر به روش فلورسانس جهت شناسایی سریع و شمارش یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت قرمز. پایاننامه دکتری تخصصی
- میلاد توسلی. (1396). شناسایی و مقایسه ژن هاي حدت بیماریزاي یرسینیا انتروکولیتیکا جداشده از شیر خام و پنیرهاي محلی شمال شرق ایران. پایاننامه کارشناسی ارشد
طرحهای پژوهشی
- بررسی تازگی ماهی قزل آلا با استفاده از فیلمهای شناساگر رنگ بر پایه کیتوزان حاوی آنتوسیانین عصاره چای ترش– دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
- بررسی اثرات بسته بندی بیوپلیمری برپایه پروتئین آب پنیر و نانوالیاف کیتین ترکیب شده با عصاره شقایق قرمز (red poppy) بر ویژگیهای ماندگاری گوشت قرمز خام– دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
- بهبود عملکرد بیوپلیمر برپایه ژلاتین/ کاپاکاراگینان و لاکتوفرین بارگزاری شده در سامانه MOF برای بسته بندی مواد غذایی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
- بررسی فیلمهای بستهبندی فعال و هوشمند مواد غذایی با تثبیت آنتوسیانینهای رنگدانه سماق (Sumac) در نانوالیاف کیتوزان و ماتریس پکتین. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
- شناسایی و اندازه گیری تتراسایکلین در گوشت و تخم مرغ با استفاده از نانوسنسور فلورسانس بر پایه چارچوب آلی-فلزی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1401)
- امکان سنجی تولید فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کیتوزان/کاراگینان حاوی نانوذرات کوئرستین و نانوامولسیون اسانس هل و بررسی کاربرد آن به عنوان بسته بندی مواد غذایی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1400)
- کپسولاسیون دوگانه لاکتوباسیلوس کازئی در حامل های مبتنی بر آلژینات-کربوکسی متیل سلولز و پروتئین آب پنیر و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر لیستریا منوسایتوجنز و اشرشیا کلی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1400)
- طراحی بسته بندی بیوکامپوزیت هوشمند رنگ سنجی بر پایه پلیمرهای ژلاتین و کیتوزان حاوی عصاره های زرشک و زعفران. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1400)
- طراحی نانوسنسور هیبریدی اپتیکال بر پایه مواد کربنی برای شناسایی سریع و اختصاصی گلیفوزات در نمونه های غذایی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
- طراحی اندیکاتورهای هوشمند حساس به pH بر پایه رنگدانه های طبیعی به منظور کاربرد در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی . دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
- طراحی بیوپلیمر هیبریدی نانوفیبرکیتین/متیل سلولز تقویت شده با عصاره زرشک و کاربرد آن به عنوان بسته بندی فعال. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
- طراحی و بررسی ویژگی های ضد میکروبی نانوکامپوزیت هیبریدی برپایه متیل سلولز/ ایزوله پروتئین سویا/ صمغ فارسی حاوی ذرات نقره. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
- امکان سنجی سنتز نانوکامپوزیت سلولز تقویت شده با نانوفیبرکیتوزان حاوی رنگدانه زعفران. دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (1399)
- شناسایی و مقایسه ژن هاي حدت بیماریزاي یرسینیا انتروکولیتیکا جداشده از شیر خام و پنیرهاي محلی شمال شرق ایران. دانشگاه علوم پزشکی مشهد- (1397)
- جداسازي و بررسی توانایی پروبیوتیکی سویه هاي لاکتوباسیلوس جداشده از پنیرهاي سنتی ایران- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- (1397)
- شناسایی پروتئین هاي آلرژي زاي انگل آنیزاکیس در ماهی. دانشگاه علوم پزشکی مشهد- (1397)
راهنمایی پایاننامهها و پروژههای دانشجویان
- کپسولاسیون دوگانه لاکتوباسیلوس کازئی در حامل های مبتنی بر آلژینات-کربوکسی متیل سلولز و پروتئین آب پنیر و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر لیستریا منوسایتوجنز و اشرشیا کلی. دانشگاه علوم پزشکی تبریز- مهدیه دولتشاهی (کارشناسی ارشد)– (1400)
داوری مقالات در مجلات و همایشها
- داوری مقالات مجله Food chemistry (Impact Factor: 9.231)– (4 مقاله)
- داوری مقالات مجله Food research international (Impact Factor: 7.425)– (3 مقاله)
- داوری مقالات مجله International Journal of Biological Macromolecules (Impact Factor: 8.025)– (1 مقاله)
- داوری مقالات مجله Journal of Nutrition,Fasting and Health (ISC)– (1 مقاله)
- داوری پروپوزال- دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (1 پروپوزال)
عضویت در شوراها و کمیتهها
- عضو کمیته تحقیقات دانشکده تغذیه و علوم غذایی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (فروردین 1401- تاکنون
شرکت در دورههای آموزشی بلندمدت
- کارگاه اخلاق در نشر و پژوهش – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (دو روز به مدت 8 ساعت، 1398)
- کارگاه مطالعات آزمایشگاهی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (یک روز به مدت 8 ساعت، 1399)
شرکت در کارگاههای آموزشی کوتاه مدت
-
- مقاله نویسی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز– (2 ساعت، 1399)
- روش تحقیق و پژوهش – دانشگاه علوم پزشکی تبریز – (4 ساعت، 1399)
- کارگاه سیستماتیک و متاآنالیز – دانشگاه علوم پزشکی اهواز (4ساعت 1399)
- جستجوی پیشرفته در سامانه منبع یاب وزارت بهداشت– وزارت بهداشت و درمان (5 ساعت 1400)
- کارگاه آمار و SPSS – دانشگاه علوم پزشکی تبریز (4 ساعت 1400)
- کارگاه دیزاین اکسپرت – دانشگاه علوم پزشکی اردبیل- (6 ساعت 1400)
- کارگاه نرم افزار پریزم – دانشگاه علوم پزشکی تبریز (5 ساعت 1400)
- کارگاه خط آماده سازی خط تولید یک محصول غذایی- دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ( دو روز 8 ساعت)
- کارگاه کار با دستگاه الکتروریسی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز (4 ساعت 1400)
جوایز و افتخارات
- پژوهشگر برجسته کشوری بند کاف در سال 1400
- عضو استعداد های درخشان از سال 1400 تا کنون
- ثبت اختراع (اندیکاتور هوشمند بر پایه رنگدانه زرشک برای کنترل فساد محصولات غذایی در سال 1399)
- رتبه اول از نظر معدل در بین دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی موادغذایی – دانشگاه علوم پزشکی مشهد –معدل: 19.36 – (1398)